Västmanland

UTBILDAD PERSONAL

ARBETSMATRIAL INGÅR

KVALITETSGARANTI

ANSVARSFÖRSÄKRING

Västmanland är där
putsarkungen startades

I Västerås utför vi alla våra tjänster.

Det var i denna stad Ivan och Marion kom på hela konceptet Putsarkungen AB Ivan som har över 20 års erfarenhet drömde om ett eget företag där fönsterputsning var lågan i elden, och den låga som han delar med Marion gjorde att Putsarkungen AB blev som dem båda tänkt sig.

att kunna erbjuda rena fönster och rena hem till våra kunder samtidigt är perfekt vem blir inte glad av en ren miljö där saker som fönsterputsning och städning kan kännas lite jobbigt?

Putsarkungen AB står för kvalité då både Ivan och Marion har väldigt lång erfarenhet inom sina yrken.

Våra medarbetare genomgår en hård utbildning som Ivan håller i, där man går igenom allt som har med fönsterputs och göra. Ivan har även lärt dem HLR för att skapa en så säker arbetsplats som möjligt då vi jobbar hemma hos människor varje dag.

Putsarkungen AB brinner för att hjälpa alla att se bra UT , vi jobbar även aktivt med våra kunder och skräddarsyr jobbet exakt som du vill ha det.

Vi erbjuder

Fönsterputsning, Fönsterputsabonnemang, Polering igenkalkat glas/fönster, All sorts städ för privat och företag, Golvvård ,Rengöring Solpaneler, Snöskottning .Fönsterputsning av lägenheter och Inglasad balkong till förmånliga priser. Fönsterputsning utan abonnemang, Priskollen.

Vill du veta mer om priserna kolla in priskollen.

bild
Har du frågor?

Vi är inte här just nu, men skicka ett meddelande och din mail-adress så svarar vi så snart vi kan.