Våra städtjänster

 In Uncategorized

Vi hos Putsarkungen erbjuder ett brett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa dig med din hemstädning, flyttstädning eller storstädning, men kan även utföra trappstädning åt BRF:er och fastighetsbolag samt kontorsstädning för företag.

 

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av RUT-avdraget vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Det innebär att din hemstädning inte behöver bli så kostsam.

 

Våra städtjänster

Vi på Putsarkungen åtar oss det mesta inom städning och fönsterputsning för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi kan också erbjuda skräddarsydda städtjänster utifrån era behov och önskemål, såsom avtalsstädning och abonnemang. Nedan kan ni läsa mer om vårt breda tjänsteutbud.

 

·        Hemstädning

Hemstädning är en av våra städtjänster som vänder sig till dig som vill frigöra tid och få din vardag att bli lite enklare. Vid hemstäd kan du själv bestämma hur ofta du vill få städat och även hur städningen ska utföras, utifrån de behov du har. Kontakta oss redan idag så kan vi utföra en provstädning, lyssna på dina önskemål och därefter lämna ett pris på hemstädning för din specifika bostad.

·        Storstädning

Ibland behöver en bostad en grundlig rengöring för att få bort allt damm och ingrott smuts som samlats i vrån och andra utrymmen. Vi kan erbjuda dig storstäd där vi utför en omfattande storstädning av din bostad så att den blir skinande ren inför en storhelg, efter en semester eller då du vill öka trivseln i din bostad.

·        Flyttstädning

När det är dags att flytta så är det många saker man behöver tänka på som exempelvis packning, transporter och att komma igång i sin nya bostad. Då kan det vara skönt att slippa städningen av sin gamla bostad. Vi kan erbjuda dig hjälp med flyttstäd så att du istället kan lägga din tid på din nya bostad.

·        Kontorsstädning

Ett rent kontor bidrar inte bara till att öka trivseln för de som arbetar på kontoret utan ger också en positiv bild till besökare och kunder. Vi erbjuder löpande kontorsstäd så att personalen kan arbeta i en ren och väldoftande arbetsmiljö.

·        Trappstädning

Att ha rena trapphus bidrar inte bara till att minska slitaget utan även till att klotter och nedskräpning minskar. Dessutom ökar det trivseln för både boende och besökare. Vi kan åta oss trappstäd för er bostadsrättsförening men även städning av andra allmänna utrymmen.

·        Byggstädning

Vi har utbildade medarbetare med lång erfarenhet inom byggstäd som kan hjälpa er med byggstädning inför exempelvis besiktningar. Vi kan också erbjuda finstädning efter att arbetet är klart. Självklart har vi nödvändig utbildning kring byggavfall och säkerhetsutrustning för att kunna utföra en säker städning på byggarbetsplatser.

 

Anlita oss då ni söker städtjänster

Putsarkungen kan erbjuda ett komplett utbud av städtjänster för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har kvalificerad och utbildad personal med lång erfarenhet inom området vilket borgar för att vi alltid utför våra uppdrag med högsta kvalitet. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just er med er städning.

Recent Posts

Leave a Comment

Boka fönsterputs hemma i Gävle