Vad är priset för flyttstädning?

 In Uncategorized

När det är dags att genomföra en flytt så är det många saker man behöver tänka på och då kan det vara skönt att slippa städningen av den gamla bostaden. När du anlitar oss för din flyttstädning kan du vara säker på att städningen utförs korrekt, då vi alltid lämnar garantier på vårt arbete så du kan känna dig trygg med att städningen kommer bli godkänd. Ditt pris för din flyttstädning behöver inte bli så högt då du kan använda dig av RUT-avdraget när du anlitar oss för städtjänster.

 

Vad påverkar ditt pris för flyttstädning

Det som främst påverkar ditt pris för din flyttstädning beror på hur stor bostad du har och vad som ingår i din flyttstädning. Vi på Putsarkungen erbjuder normalt fast pris för en flyttstädning vilket innebär att du vet exakt vad det kommer att kosta innan du beställer tjänsten.

 

Har du andra utrymmen som behöver städas som exempelvis garage, förråd eller en trädgård kan vi skräddarsy din flyttstädning så att det passar just dina behov.

 

Hur du går tillväga för att anlita oss för din flyttstädning

  • Kontakta oss genom vårt formulär på vår hemsida eller per telefon så att vi kan få uppgifter om hur stort hem du har och vilka förutsättningar som gäller för din bostad.
  • Vi tar fram ett fast pris för din flyttstädning så att du vet exakt vad det kommer att kosta av oss innan du beställer flyttstäd av oss.
  • Därefter bestämmer vi ett datum då städningen ska utföras. Det ska vara en dag som infaller efter att du har flyttat, så bostaden är tom, och före den dag de nya boende ska flytta in.
  • På angiven dag utför våra professionella städare uppdraget.
  • Efter städningen följer vi upp besiktningen av städningen och åtgärdar eventuella anmärkningar.
  • Därefter får du en faktura med överenskommet pris för din flyttstädning. RUT-avdraget gör vi direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med pengar själv.

 

Vi erbjuder flyttstädning till fast pris

När du anlitar oss på Putsarkungen för din flyttstädning kan du alltid vara trygg med att du får arbetet utfört av kvalificerad personal som har lång erfarenhet inom branschen. Vi kan åta oss städtjänster såsom hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning till privatpersoner och företag.

 

Vår skickliga och erfarna personal utför arbetet enligt gällande branschregler och med miljövänliga produkter för att minimera påverkan på miljön. Vi kan erbjuda ett fast pris för flyttstädning men även tillhandahålla andra skräddarsydda städtjänster som passar allas behov.

 

Kontakta oss genom vårt formulär på hemsidan så återkommer vi inom kort för en diskussion kring just dina städbehov.

Recent Posts

Leave a Comment

Hemstädning i VästeråsFunderar du på vad fönsterputs kostar?