Knivsta

UTBILDAD PERSONAL

ARBETSMATRIAL INGÅR

KVALITETSGARANTI

ANSVARSFÖRSÄKRING

Putsarkungen finns i Knivsta

Knivsta är en växande ort ett par mil söder om Uppsala. Här har vi på Putsarkungen under några års tid haft stora uppdrag åt kommunen vilket med tiden har lett till att vi även har fått flera företag och privatpersoner som kunder i området. I Knivsta kan vi både erbjuda fönsterputsning vid enstaka tillfällen eller fönsterputsning som abonnemang till de kunder som vill få sina fönster putsade löpande under en avtalsperiod

Vi erbjuder

Att utföra en fönsterputsning i Knivsta går alldeles utmärkt att göra året om, även under kalla vintrar och varma sommardagar. Många tror att fönsterputsning endast bör utföras på hösten eller våren vilket gör att det ofta stannar vid att man endast putsar sina fönster ett par gånger om året. Genom att tvätta fönstren ofta så får man bort smutspartiklar som annars tränger in i glasets porer. Det gör att man minskar slitaget på sina fönster.

Fönsterputsning, Fönsterputsabonnemang, Fönsterputsning hög höjd, Golvvård.

Fönsterputs av lägenheter till förmånliga priser.
Fönsterputsning utan abonnemang – pris enligt priskollen.

Vill du veta ditt pris, besök priskollen.

bild

Om Putsarkungen

Vi utför både fönsterputsning och städtjänster i Knivsta

Då allt fler privatpersoner vänder sig till oss på Putsarkungen för att få hjälp med att putsa fönster har efterfrågan på andra tjänster också vuxit med tiden. Det gör att vi idag kan erbjuda hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning och trappstädning.

Vi har utbildade och erfarna medarbetare inom ett flertal olika städtjänster, inklusive fönsterputsning, i Knivsta. Det gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar till både företag och privatpersoner. Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så våra kunder kan vara trygga med att vi utför våra arbeten korrekt och enligt gällande branschregler.

Vill du boka fönsterputsning i Knivsta eller få mer information om våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss för en diskussion kring hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Har du frågor?

Vi är inte här just nu, men skicka ett meddelande och din mail-adress så svarar vi så snart vi kan.