Gävleborg & Sandviken

UTBILDAD PERSONAL

ARBETSMATRIAL INGÅR

KVALITETSGARANTI

ANSVARSFÖRSÄKRING

Putsarkungen finns i hela Gävleborg

Oavsett om du som bor i Gävleborgs län vill få hjälp med fönsterputsning vid ett enstaka tillfälle eller få löpande fönsterputsning genom ett abonnemang kan du vända dig till oss på Putsarkungen. Vi har färdiga lösningar men kan också skräddarsy din fönsterputsning utifrån dina behov och önskemål. Dessutom kan du erhålla ytterligare rabatter om du tecknar ett abonnemang för din fönsterputsning.

Vi erbjuder

Många tycker att det är besvärligt att putsa fönster själv då det tar tid men även är svårt att få ett bra resultat. Det bidrar till att många väljer att vänta med sin fönsterputsning ända tills fönstren knappt går att se ut igenom. Tack vare att man kan använda sig av RUT-avdraget har många privatpersoner börjat välja att anlita oss på Putsarkungen för fönsterputsning i Gävleborgs län.

 

Vi hjälper dig med:

Fönsterputsning, fönsterputsabonnemang och Fönsterputsning hög höjd.

Till våra privatkunder i Gävleborg erbjuder vi rena fönster året om: med vårat fönsterputsningsabonnemang.

Fönsterputsning av lägenheter till förmånliga priser. Fönsterputsning utan abonnemang – pris enligt priskollen.

bild

Om Putsarkungen

Putsarkungen grundades år 2010 av Marion och Ivan Pleinadius som båda har vunnit flera världsmästerskap och är svenska mästare inom fönsterputsning. Det innebär att vi tar seriöst på vårt arbete som fönsterputsare.

Innan våra skickliga medarbetare släpps ut på uppdrag genomgår de en intern utbildning för att lära sig varenda detalj inom fönsterputsning från äkta världsmästare. Detta gör att vi alltid kan erbjuda fönsterputsning till kunder i Gävleborgs län med högsta kvalitet.

Genom åren har vi utfört arbeten åt 1000-tals nöjda kunder på flera orter i Sverige vilket är ett bevis på att vi är duktiga på det vi gör. Om även du vill bli en av våra nöjda kunder är du välkommen att kontakta oss för att boka en fönsterputs eller för att få mer information om våra tjänster.

Har du frågor?

Vi är inte här just nu, men skicka ett meddelande och din mail-adress så svarar vi så snart vi kan.