Boka fönsterputsning i Västerås med vår priskalkylator

 In Uncategorized

Vill du få hjälp med att putsa fönster kan du vända dig till oss på Putsarkungen som är specialister på fönsterputsning. Vi kan hjälpa dig med fönsterputs i Västerås vid ett enstaka tillfälle eller med löpande fönsterputs genom ett av våra abonnemang. När du anlitar professionella fönsterputsare för din fönsterputsning kan du vara säker på att arbetet utförs snabbt och med bästa resultat.

 

Så här bokar du fönsterputs för din bostad i Västerås

När du vill boka fönsterputs för din bostad i Västerås kan du använda vår priskalkylator där du anger dina personliga uppgifter och en del uppgifter om dina fönster. Då kan du direkt få ett pris för fönsterputs innan du väljer att beställa våra tjänster.

 

Efter att du har skickat in din bokning på vår hemsida så återkommer vi inom kort för att stämma av dina uppgifter och bestämma en dag då våra fönsterputsare ska utföra arbetet.

 

Kostnaden för en fönsterputs i Västerås

När du anlitar oss på Putsarkungen kan vi erbjuda dig fönsterputs i Västerås till rimliga priser. Om du väljer att teckna abonnemang för löpande fönsterputsning kan vi dessutom erbjuda dig ytterligare rabatter. Utöver det kan du som privatperson använda dig av RUT-avdraget vilket innebär att du kan göra en skattereduktion motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på din faktura så att du slipper ligga ute med pengarna.

 

Så utför vi fönsterputsning

Innan våra fönsterputsare i Västerås ska utföra din fönsterputs behöver du rensa kring fönstren så att vi enklare kan komma åt att putsa dina fönster. På avtalad dag kommer sedan våra medarbetare ut till din bostad i Västerås och utför en fönsterputs med högsta noggrannhet. Efter att vårt arbete är klart har du möjlighet att inspektera vårt arbete så att du är 100 % nöjd. Därefter skickar vi en faktura med överenskommet pris där vi redan har genomfört RUT-avdraget.

 

Anlita oss för din fönsterputs i Västerås

Putsarkungen är ett företag som sedan 2010 har hjälpt 1000-tals företag och privatpersoner med fönsterputsning. Våra fönsterputsare är utbildade och har en lång erfarenhet inom området vilket gör att vi kan putsa fönster som ett proffs för bästa slutresultat.

 

Ägarna av företaget är dessutom flerfaldiga världsmästare i fönsterputsning vilket gör att du kan vara trygg med att vi tar alla våra uppdrag på högsta allvar för maximal kundnöjdhet.

 

Vill du få mer information om fönsterputs eller är du intresserad av våra andra tjänster som exempelvis hemstädning, kontorsstädning och trappstädning kan du kontakta oss. Vi kan erbjuda dig olika typer av färdiga lösningar men också skräddarsy en lösning anpassad för dig.

Recent Posts

Leave a Comment

Boka fönsterputs hemma i Gävle