Boka fönsterputs hemma i Uppsala

 In Uncategorized

Är det dags att genomföra en fönsterputs hemma i Uppsala kan du vända dig till oss på Putsarkungen som är specialister på fönsterputsning. Vi kan erbjuda dig olika lösningar för din fönsterputs utifrån dina behov och till rimliga priser. När du anlitar oss för att putsa dina fönster kan du vara trygg med att du alltid får arbetet utfört med högsta kvalitet.

 

Att utföra en fönsterputs hemma i Uppsala

Om du bor i stadsmiljö behöver fönstren normalt putsas åtminstone 4 – 6 gånger varje år då föroreningar från luft och trafik lägger sig som en hinna på fönstren. Att putsa fönster kan du göra själv om du har tiden. Dock är det många som drar sig från att putsa fönster då det är ett krävande arbete samt att det kan vara svåråtkomligt utvändigt.

 

Få hjälp med din fönsterputs i Uppsala

Om du vill få hjälp med fönsterputsning för din bostad i Uppsala kan du vända dig till oss på Putsarkungen som kan putsa fönster som ett proffs. Vi åtar oss all typ av fönsterputs, både invändigt som utvändigt. Vi kan även åta oss att utföra fönsterputs på höga höjder med hjälp av specialistutrustning.

 

Boka fönsterputs hos Putsarkungen

Att boka fönsterputs hos oss på Putsarkungen gör du direkt på vår hemsida vilket är både enkelt och går snabbt. Vi kan också erbjuda dig olika lösningar för din fönsterputs som exempelvis om du vill få hjälp vid ett enstaka tillfälle eller om du vill få fönsterputs utfört löpande. Vi har alltid fönsterputs till fast pris så att du vet exakt hur mycket det kommer att kosta.

 

När du anlitar oss för din fönsterputs i Uppsala så kan du använda dig av RUT-avdraget. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 50 % av våra arbetskostnader. Avdraget gör vi direkt på din faktura så att du slipper ligga ute med pengar eller sköta administrationen.

 

Om oss på Putsarkungen

Putsarkungen har erbjudit fönsterputs i Uppsala sedan år 2010 och har idag tusentals nöjda kunder. Vi åtar oss fönsterputs till företag, fastighetsbolag, privatpersoner och organisationer.

 

Våra medarbetare är utbildade och har varit verksamma inom branschen under många år. Många av oss tävlar även i fönsterputsning och flera av oss har vunnit både på världsmästerskapen och svenska mästerskapen. Det borgar för att vi tar fönsterputs på allvar och alltid gör vårt yttersta för att våra kunder ska få bästa resultat till rimliga priser.

 

Vill du få hjälp med din fönsterputs i Uppsala kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig. Du kan även boka fönsterputs direkt på vår hemsida.

Recent Posts

Leave a Comment

Vad kostar hemstädningBoka fönsterputsning med vår priskalkylator